I&T doo je osnovana 2017. godine kao firma čija je osnovna djelatnost razvoj inovativnih tehnologija. Postali smo distributer multinacionalne korporacije MARES SpA na teritoriji Bosne & Hercegovine, zahvaljujući dugogodišnjem predanom radu u organizaciji internacionalnih plivačkih mitinga u BiH, te zalaganju u razvoju plivačkog sporta.Nedugo nakon osnivanja, počinjemo da distribuiramo HEAD Swimming timsku plivačku opremu, te zatim i MARES ronilačku opremu namijenjenu profesionalcima i rekreativcima. U skladu sa našom misijom i vizijom, i sa željom da unaprijedimo naše poslovanje, kao i da omogućimo što lakši pristup Mares i Head Swimming proizvodima, odlučili smo se na potpuno drugačiji pravac postojanja na ovim tržištima, to pokazuje maksimalnu efikasnost i efektivnost u poslovanju.
Naši partneri su ronilački klubovi, plivački klubovi, škole plivanja, olimpijski bazeni i specijalizovane prodavnice koje se bave sportskom opremom, čije dugogodišnje iskustvo u kombinaciji sa našom energijom, fleksibilnošću i kreativnošću, iz godine u godinu treba da donese uspijeh i rast.
Pozovite nas i provjerite šta znači partnerstvo sa liderom u ronjenju i profesionalnom plivanju.

O Maresu


- 1949 godine, Ludovico Mares osniva današnju kompaniju Mares.
- od 1960 do 1970 Kompanija zauzima značajnu ulogu i mjesto u evropskom tržištu ronjenja.
- 1978/1982 Mares zauzima neosporivo vodeće mjesto na svjetskom tržištu u proizvodnji peraja i regulatora.
- U proteklih šest decenija Mares je postao jedan od vodećih svjetskih proizvođača inovativne, visoko kvalitetne i tehnološki napredne ronilačke opreme.

DANAS

Kompanija aktivna u 78 zemalja širom svijeta. Priznata kao jedna od vodećih proizvođača ronilačke opreme. Zahtjevi i kriterijumi koje kompanija postavlja i kojima se vodi su:
Sigurnost, Pouzdanost, Edukacija i Servis...

Misija MARES-a sa svojim partnerima


Voljni. Stabilni. Pouzdani. Vjerujemo u svoje principe i naše ideje i entuziazam, jer je to duša MARES-a...

Težimo da gradimo odnose zasnovane na uzajamnom povjerenju i lojalnosti kao i partnerskom odnosu.

Više od 40 godina ulažemo napore da odgovorimo zahtjevima naših partnera i klijenata širom svijeta. Ulijevamo povjerenje, ostvarujemo ciljeve, postižemo uspijehe. Zato, pridružite nam se i Vi i postanite dio naše velike porodice...

Jer mi smo tu zbog Vas... Just Add Water...Kompanija Mares razvila je posebnu liniju za SCUBA DIVING CENTRE, kako bi im omogućila što efikasniji rad sa učenicima, kao i sa velikim brojem klijenata koji svakodnevno dolaze na ronjenje kod njih.

Naša inicijativa za formiranje MARES RONILAČKIH CENTARA / KLUBOVA, polazi od toga da kvalitetna usluga plasira i kvalitetnu robnu marku, a sve u zajedničkom interesu zadovoljnih centara / klijenata širom svijeta.


Posebni uslovi

* Za sve ronilačke centre, ronilačke klubove, plivačke klubove, škole plivanja, instruktore ronjenja, koji su iz raznih asocijacija, u ponudi imamo posebne pakete i bonitete prilikom kupovine opreme.

* MARES CENTRIMA i SSI CENTRIMA nudimo DIMOND uslove prilikom kupovime opreme i servisiranja iste.

Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju !

 

Postanite i Vi dio naše porodice!