SSI SERVIS CENTAR

Scuba Schools International (SSI)


Bez obzira jeste li ikada ronili, došli ste na pravo mjesto. Probajte - svidjeće vam se! Ronjenje je jednostavno, zabavno i uzbudljivo! Otkrij novi svijet! Uživaj u slobodi plavetnila! Doživi nove pustolovine i otkrij još neistražene svjetove. Upoznaj nove prijatelje! Ronjenje je puno jednostavnije nego što misliš! Pripremi se za nove izazove i zaroni u novi svijet! Ronjenje je jedinstven sport koji ti pruža uzbudljive akcije pune adrenalina ali i opuštanje u tišini plaventila.


Nastala je iz strasti prema ronjenju nekoliko zaljubljenika u ronjenje. Njihova želja je bila da omoguće ronjenje svima koji to žele.

SSI već 40 godina pruža usluge obuke, sertifikovanja i edukacije za ronioce i ronilačke centre širom svijeta. Od 1970 godine kada je počeo sa radom, SSI je izgradio mrežu od 30 servisnih centara i zastupljen je u više od 110 zemalja širom svijeta, na više od 2.400 lokacija. SSI didaktički materijali su prevedeni na više od 30 jezika.

SSI je ime u svijetu ronjenja kojem možete vjerovati. Vjerujemo da smo reputaciju stekli u našem nastojanju da se beskompromisno držimo naših standarda i metodologije.

Međunarodno priznanje


Od 01.06.2010 SSI je jedna od rijetkih asocijacija koja je zadovoljila uslove za dobijanje ISO sertifikata. Sedam SSI programa obuke: pet programa za ronioce i dva za Instruktore dobili su sertifikat ISO 11121 za Try Scuba Diving, ISO 28401-1 do -3 za Scuba Diver do Dive Guide, ISO 11107 za Enriched Air Nitrox i 28402-1 i -2 za Dive Control Specialist i Open Water Instruktor. SSI sertifikati za navedene programe će imati oznaku ISO seritikata.

ISO SERTIFIKAT

SSI Renewal plus program 2018 "TWIN POWER EDITION"


Poštovani SSI DivePro,

Kao i prethodne godine, i ove 2018-te nastavljamo sa podrškom za naše DivePro članove.
Prilikom obnavljanja članarine za sljedeću godinu, imate mogućnost da obradujete sebe sa specijalnim paketom opreme sa jasno istaknutim brendingom Vaše SSI Asocijacije kao i oznakom vašeg statusa u SSI-u....

Vaš SSI Adria Tim...PARTNER KOJEM SE VJERUJE !!

SSI Servis Centar u Sarajevu


Sa nama možete krenuti u pustolovine. Od početnih kurseva za ronioce pa sve do profesionalnih i ozbiljnih kurseva za sve uslove ronjenja i rada. Naše iskustvo i pozicija u svijetu najviše govori o tome...

ADRIATIC SCUBA je zastupnik SSI Servis Centra koji je otvoren u Sarajevu, i koji zastupa teritorije Bosne & Hercegovine, Srbije i Crne Gore.

Posjetite nas, uradite Vaš Crossover još sutra, postani te i vi dio nas, jer mi smo partner koji Vam je potreban. Provjerite zašto sve više DivePro i Ronilačkih Centara prelazi u SSI...

Postanite i vi dio našeg tima. Nastavite obuku sa profesionalcima, pronađite Vaš posao iz snova, registrujte Vaš SSI Diving Centar... i još mnogo toga. Provjerite zašto je sa nama zadovoljstvo raditi !!!!

SSI registrovani RONILAČKI CENTRI u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori